Arnix-Metal

Marnixstraat 22/1
 2060 ANTWERPEN

Tel: 0476206838

arnixmetal@telenet.be

BTW BE0829884191

Uw partner voor de in- verkoop van metalen

Uw metaalspecialist

Oud metaal. Misschien hebt u er op overschot en wilt u er dringend vanaf. Óf misschien bent u er net naarstig naar op zoek. In beide gevallen zit u goed bij Arnix Metal.
Uw metaalspecialist in Antwerpen.

 

Inkoop van metaal

Plant u verbouwingen of opruimacties? Dan duikt er wellicht heel wat metaalafval op. Denk maar aan oud ijzer, aluminium ramen en koperen afvoerbuizen. Arnix Metal neemt dat materiaal graag van u over. Én betaalt u daarvoor een correcte prijs.

 

Containerdienst en afbraakwerken

Uw metaalafval komen we zélf bij u ophalen. Zit u met veel materiaal? Dan dumpt u dat heel eenvoudig in de container die we bij u leveren. Zodra die vol is, pikken we hem op. Ook bij de afbraakwerken zelf steken wij graag een handje toe. Breken uw constructies snel en professioneel af. Handig, toch?

 

Verkoop van metaal

Het opgehaalde metaal verzamelen we in onze opslagruimte. Daar demonteren en sorteren we uw stukken.  Klaar om ze door te verkopen aan metaalverwerkings-

prijzen.

 

Op zoek naar een metaalpartner in de regio Antwerpen? Vertrouw dan op Arnix-Metal. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, telkens van 10u00 tot 19 uur.

Kaart

 Bereken route
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag
Zondag

ma,di,woe,do en vrij zijn wij enkel open op afspraak. U kan ons steeds bereiken op het gsm nummer: 0476206838.